Zakelijk internet

Of je nu extern een kantoor hebt of een bedrijf aan huis, zakelijk internet vergelijken is altijd verstandig. Je wilt een betrouwbare verbinding met een goede klantenservice, zonder hier te veel voor te betalen.

Zakelijk internet vergelijken

Vaak wordt gekozen voor zakelijk internet van KPN of Ziggo. Dit komt omdat zij de meest bekende providers zijn en ieder een eigen netwerk in beheer hebben. Zo heeft Ziggo het zakelijk kabel netwerk in beheer en KPN het zakelijk glasvezel en ADSL netwerk. Uiteraard zijn er ook andere providers die een zakelijke internet verbinding aanbieden. Hieronder vergelijken we deze twee providers met hun basis zakelijk pakket.

Provider Abonnement Maandprijs
Ziggo zakelijk 100 down/30 up Mb/s € 42,- bekijk pakket
KPN zakelijk internet 50 down / 5 up Mbit/s € 42,- bekijk pakket
De bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Het is vrij snel duidelijk dat Ziggo de beste internet verbinding voor zakelijke gebruikers aanbiedt. Zij leveren een hoge uploadsnelheid ten opzichte van KPN. Dit komt voornamelijk doordat ze internet leveren via het kabel netwerk. Dit netwerk is beter geschikt voor het leveren van een hogere uploadsnelheid. We hebben hierboven de goedkoopste zakelijke internet abonnementen op een rij gezet. Verder op deze pagina gaan we dieper in op de mogelijkheden die KPN en Ziggo bieden.

Zakelijk internet Ziggo

Voor zakelijk internet heb je vaak een hoge download- en uploadsnelheid nodig. De beste verbinding hiervoor is glasvezel, echter is dit beperkt beschikbaar in Nederland. Met name voor kantoorpanden in de binnenstad is het lastig om hier gebruik van te maken. Als je op een bedrijven terrein gevestigd bent is de kans groter dat je glasvezel kan krijgen.

Provider Abonnement Maandprijs
Ziggo los internet 300 down / 40 up Mb/s € 47,50 bekijk pakket
Ziggo los internet 600 down / 50 up Mb/s € 65,- bekijk pakket
Ziggo los internet 1000 down / 50 up Mb/s € 75,- bekijk pakket

De bovenstaande bedragen zijn exclusief BTW.

Upgrade naar Ziggo Pro

Als je kiest voor Pro van zakelijk Ziggo, dan ben je geen seconde offline tijdens je overstap. Bovendien krijg je de eerste 3 maanden 50% korting op je abonnement. Bovendien heb je alle dagen in de week support van de zakelijke Ziggo klantenservice. Door een professioneel modem aan te bieden met vele extra’s krijg je de meest solide basis voor een goede verbinding voor je bedrijf.

  • Professioneel Modem
  • Servicegarantie
  • 5 vaste IP adressen
  • Hosted VoIP
  • Multi WiFi + installatie & onderhoud

Naast de bovenstaande voordelen zijn er nog meer producten via Ziggo Pro zakelijk te krijgen. Zo kan je F-Secure internet beveiliging voor bedrijven krijge, een Pin Zeker pakket, extra servicegarantie en Office 365.Zakelijk internet KPN

Een zakelijk abonnement bij KPN staat bekend om zijn kwaliteit en service. De telefonische klantenservice die 24/7 voor je klaar staat is daar kenmerkend voor. Zowel via de telefoon lijn als de nieuwe glasvezelkabels levert KPN zakelijk internet. In het geval van een storing is KPN altijd bereikbaar om een passende oplossing te bieden. Door zakelijke mobiele abonnementen te combineren met vast zakelijk internet krijg je maandelijks € 5,- korting per mobiel abonnement.

Provider Abonnement Maandprijs
KPN zakelijk internet 100 down / 100 up Mbit/s € 47,50 bekijk pakket
KPN zakelijk internet 200 down / 200 up Mbit/s € 50,- bekijk pakket
KPN zakelijk internet 500 down / 500 up Mbit/s € 55,- bekijk pakket

De bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.Zakelijk glasvezel internet

Via KPN is het ook mogelijk om te kiezen voor een zakelijke glasvezel verbinding. De upload en downloadsnelheid zijn dan gelijk aan elkaar waardoor je binnen no time grote bestanden met je klanten deelt. Om van glasvezel gebruik te maken heb je wel een glasvezel aansluiting nodig bij het gebouw waar je bedrijf gevestigd is.

Provider Abonnement Maandprijs
KPN zakelijk internet 100 down / 100 up Mbit/s € 57,59 bekijk pakket
KPN zakelijk internet 500 down / 500 up Mbit/s € 63,79 bekijk pakket

De bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Zoals je kan zien is er een groot prijsverschil tussen KPN en Telfort. Dit komt omdat Telfort minder service aanbiedt dan KPN. Bij internet provider KPN krijg je namelijk 24/7 telefonische service. Het is overigens ook mogelijk om mobiele abonnementen af te nemen bij deze twee providers. Bij KPN ontvang je dan € 5,- per maand korting per mobiel abonnement. Bij KPN krijg je nu ook een gratis monteur met WiFi check.

Zakelijk internet is zeer prettig als je op zoek bent naar snel internet of extra ondersteuning en service bij de installatie en storingen. Ben je echter naar wat goedkopers op zoek, dan kan je altijd voor particulieren abonnementen kiezen en hier de BTW van aftrekken.

Zakelijk internet thuis

Als je op zoek bent naar zakelijk internet thuis, dan kan je ook voor de particuliere pakketten kiezen. Hierbij heb je dan niet de zakelijke support, maar kan je wel de BTW aftrekken van de normale abonnementen. Op die manier ben je wel het voordeligst uit. Voer je postcode in en bekijk wat je mogelijkheden zijn. Een los internet abonnement heb je binnen 3 minuten gevonden.