14 dagen bedenktijd

Kabel, ADSL en Glasvezel

Exclusieve kortingen

Vergelijk internet en TV providers

Internet en TV pakketten zijn tegenwoordig heel populair. Vaste telefonie is in veel gevallen overbodig, omdat vrijwel iedereen belt of contact zoekt via een mobiel abonnement. In combinatie met een hogere internetsnelheid zijn internet en TV abonnementen ideaal voor vrijwel ieder huishouden. In verhouding is het in veel gevallen ook een stuk goedkoper.

Vergelijk internet en TV abonnementen

Waar moet ik op letten als ik internet en TV providers vergelijk?

Een lage maandprijs en zo snel mogelijk internet is vaak de succesvolle combinatie in dit pakket. Vrijwel alle internet providers bieden verschillende internet en TV abonnementen aan. Via de postcodecheck kan je zien welke internetsnelheid en type verbindingen je kunt ontvangen op jouw locatie. Vrijwel alle providers bieden snelheden aan tot 100 Mbit via ADSL, en TV pakketten met HD zenders en vele extra pakketten. Wanneer je hogere snelheden wilt ga je al snel naar een kabel of glasvezel verbinding.

De aandachtspunten bij het kiezen van een internet en TV abonnement:

Bedenk wat voor internetsnelheid je nodig hebt, dit bepaald in aardige mate de prijs.

Kijken of het pakket HD-zenders heeft.

Kijk niet alleen naar de eenmalige kortingen, maar naar de gemiddelde prijs.

Doe een postcodecheck om te zien of het abonnement beschikbaar is en welke internetsnelheden je kunt ontvangen.

Minimale internetsnelheid voor verschillende huishoudens


Max twee personen  20 Mbit/s

Max drie personen  40 Mbit/s

Max vijf personen  100 Mbit/s

Vijf of meer personen  100/150 Mbit/s

De bovenstaande lijst is een schatting wat huishoudens ongeveer nodig hebben voor het aantal bewoners. Het is belangrijkg om goed te kijken naar de type gebruikers in je huishouden. Je gekozen internetsnelheid bepaalt namelijk voor een groot deel de prijs van je basis abonnement. Wanneer je meerdere grootgebruikers hebt van internet en/of televisie, raden we het aan om een hogere internetsnelheid te nemen dan aangegeven in de lijst. Een huishouden met kleinverbruikers kan prima met een abonnement die kleiner is dan aangegeven in de lijst. We raden het nogmaals aan om een abonnement te nemen van minimaal 40 Mbit/s, vooral wanneer je gebruik wilt maken van HD televisie en extra pakketten. Zo zorg je er namelijk voor dat je/iedereen zorgeloos gebruik kan maken van internet en televisie.

Postcodecheck


Meer informatie over internet vergelijken

14 dagen bedenktijd

Kabel, ADSL en Glasvezel

Exclusieve kortingen

030 - 207 2121

Blijf op de hoogte