14 dagen bedenktijd

Kabel, ADSL en Glasvezel

Exclusieve kortingen

Vergelijk alles in 1 providers

Een abonnement met internet, telefoon en televisie word een alles in 1 abonnement genoemd. Het alles in 1 abonnement is verreweg het populairste abonnement in Nederland.

Vergelijk alles in 1 pakketten

Naast dat het heel makkelijk is om één provider met één factuur en één contract te hebben, is het bijna altijd een stuk goedkoper dan de abonnementen los af te sluiten. Tegenwoordig bieden vrijwel alle internetproviders een alles in 1 pakket aan. Alles in 1 pakketten kunnen geleverd worden op elke internet verbinding.

Waar moet ik op letten bij alles in 1 vergelijken?

Bedenk wat voor internetsnelheid je nodig hebt, dit bepaald in aardige mate de prijs.

Kijken of het pakket HD-zenders heeft.

Kijk niet alleen naar de eenmalige kortingen, maar naar de gemiddelde prijs.

Kijk of je een uitgebreid pakket wil voor de vaste telefonie (standaard belkosten zijn overal ongeveer hetzelfde)

Doe een postcodecheck om te zien of het abonnement beschikbaar is en welke internetsnelheden je kunt ontvangen.

De mogelijkheid om te bellen kost vrijwel niets

Tegenwoordig is de mogelijkheid voor vaste telefonie vrijwel gratis. Vaak gaat het bellen via de internetkabel en kost het de internet provider vrijwel niks om in te stellen. Je betaalt voor vaste telefonie een vast bedrag per minuut van gemiddeld 10 ct. Elke provider die vaste telefonie aanbied, biedt ook de mogelijkheid om je abonnement uit te breiden. In veel gevallen betaal je een kleine meerprijs per maand om je bel pakket bij je internet provider uit te breiden.

Overstappen van alles in 1 pakket

Om over te stappen hoef je alleen maar een nieuw abonnement te selecteren bij je nieuwe provider, aangeven wie je huidige provider is en wanneer je huidige abonnement afloopt. Je nieuwe provider zal de overstap voor je regelen. Elke internet provider is namelijk verplicht een overstapservice aan te bieden. In het bestelproces bij de nieuwe provider kan je aangeven wie je huidige provider is en wanneer je huidige abonnemnt afloopt. Je kunt dan en/of aangeven wanneer je het nieuwe alles in 1 pakket wilt laten ingaan. Hou er rekening mee dat er een levertijd kan vast zitten aan je nieuwe abonnement. Met de overstapservice zorg je er voor dat je niet dubbel betaald en ook niet zonder internet komt te zitten. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken om over te stappen zodat je een beter abonnement kunt afsluiten.

Postcodecheck


Meer informatie over internet vergelijken

14 dagen bedenktijd

Kabel, ADSL en Glasvezel

Exclusieve kortingen

030 - 207 2121

Blijf op de hoogte