Internet providers vergelijken met postcodecheck

Internet providers vergelijken kan gemakkelijk door de bovenstaande vergelijkingsmodule te gebruiken.

Hoe werkt de internet vergelijker?

De internet vergelijker toont overzichtelijk de goedkoopste internet, internet en tv en alles in 1 abonnementen. Bovenaan de vergelijker kun je gemakkelijk kiezen welke van deze drie opties je wilt vergelijken. Vervolgens komen direct de goedkoopste abonnementen bovenaan te staan.

Hoe we de prijs van de internet abonnementen berekenen.

Om de prijs te bepalen kijken we naar de totale kosten die tijdens het contract gemaakt worden. Hierbij houden we rekening met eenmalige kosten, administratiekosten, apparatuurkosten en verzendkosten. We houden ook rekening met kortingen en actietarieven. De totale contractprijs delen we door het aantal contractmaanden. Hierdoor krijg je een goed vergelijkbare gemiddelde prijs per maand. Op deze manier weet u dus zeker dat u de goedkoopste prijs over de looptijd van het contract betaald.

Onafhankelijk internet providers vergelijken!

Wij zijn geen onderdeel van een provider, we werken niet bij of voor een provider en hebben geen verplichtingen naar de providers toe. Wanneer je na het vergelijken een abonnement wilt afsluiten en op ‘meer info’ klikt leiden we je naar de originele abonnementspagina van de internetprovider toe. Mocht je vervolgens een abonnement afsluiten dan krijgen wij hier commissie over. Dit is het geval bij alle internet providers, en dit is het geval bij (vrijwel) alle vergelijkingswebsites. Wij blijven echter onafhankelijk omdat wij abonnementen en providers niet hoger of lager plaatsen afhankelijk van deze commissie. Wij vergelijken eerlijk op basis van prijs en pakketeigenschappen, en laten ons niet leiden door commissies. Vergelijk Keurmerk We merken dat veel concurrent-vergelijkers zichzelf ‘onafhankelijk’ noemen terwijl ze: onderdeel zijn van een internetprovider; abonnementen hoger plaatsen omdat ze meer commissie krijgen; providers uit hun vergelijking laten omdat ze weinig commissie krijgen. Hierdoor hebben wij het initiatief genomen om een vergelijk keurmerk op te zetten: het Vergelijk Keurmerk. Wij willen samen met de ACM (Autoriteit Consument & Markt) en met een aantal echte onafhankelijke vergelijkers een gedragscode opstellen waaraan internet vergelijkers zich moeten houden. Hiermee hopen we dat alle vergelijkgingswebsites op een eerlijke manier gaan vergelijken. Binnenkort zul je het logo van het Vergelijk Keurmerk dus op meerdere sites vinden!

Kloppen de tarieven?

Als het goed is wel! Wij vergelijken dagelijks de tarieven van de internet providers. Er is altijd een kleine kans dat een provider zijn prijzen heeft aangepast en wij het die dag nog niet gezien hebben. Mocht dit zo zijn en zie je een prijsfout? Meld het bij ons! Wij zullen de tarieven dan direct aanpassen.