Oxxio

Naast energie levert Oxxio ook supervoordelig internet, televisie en bellen. Je vindt bij Oxxio altijd scherp geprijsd internet. Begin direct met Oxxio internet vergelijken op jouw adres.

Oxxio internet abonnementen

Over Oxxio

Internet provider Oxxio, begonnen als energieleverancier, biedt sinds enkele jaren ook internet diensten aan. Oxxio profileert zich als een echte prijsvechter onder de internet providers. Ze levert vertrouwde en stabiele internetdiensten via het KPN-netwerk, maar dan voor een ‘Oxxio-prijsje’. Bij Oxxio regel je zoveel mogelijk van je internet zaken eenvoudig zelf vanuit je broekzak met de gebruiksvriendelijke Oxxio-app. Dat is de persoonlijke online service van Oxxio.

Ben je op dit moment al energieklant bij Oxxio, dan profiteer je van blijvend Combivoordeel naar keuze. Met alleen internet krijg je iedere maand € 2,50 extra korting. Neem je ook televisie en bellen in je pakket, dan kies je zelf je voordeel. Dit kan de extra maandelijkse korting zijn, maar ook een gratis tv-pakket: het Gratis opnemen pakket of gratis Plus Pakket.

Oxxio pakketten

Oxxio levert DSL-internet tot 100 Mb/s en glasvezel internet met 50 Mb/s, 100 Mb/s, 200 Mb/s en 500 Mb/s internetsnelheid. Kies je voor televisie bij je pakket dan krijg je een tv-zenderpakket met 60 zenders erbij, waarvan 35 in HD-kwaliteit. Neem je er ook vaste telefonie bij, dan bel je voor € 0,10 ct. per minuut naar vaste- en mobiele nummers.

  Oxxio biedt:


 • Combivoordeel als je ook energieklant bent
 • DSL- en glasvezel internet
 • Kwaliteit internet van KPN
 • Altijd een scherpe prijs
oxxio internet

Beste Oxxio internet

Bekijk de meest gekozen Oxxio internet pakketten.


Internet Prijs per maand 33,95
Alleen internet
 • 100 Mb/s
 • 10 Mb/s
Naar Internet
Internet & TV Prijs per maand 45,95
Internet en TV
 • 100 Mb/s
 • 81 (57 )
Naar Internet & TV
Internet, TV & Bellen Prijs per maand 46,95
Alles in 1 glasvezel
 • 100 Mb/s
 • 81 (57 )
 • 0,10/min
Naar Internet, TV & Bellen
Alle Oxxio abonnementen

Meer over Oxxio internet

Wil jij meer weten over Oxxio internet? Bekijk onderstaande onderwerpen.

Oxxio internet en tv

Kies je voor het Oxxio internet en tv, dan krijg je interactieve tv geleverd. Daarmee krijg je toegang tot 60 tv-zenders (35 in HD) en zo’n 100 radiozenders. Daarnaast kun je onder andere televisieprogramma’s opnemen, live pauzeren, en terugspoelen. Je ontvangt de meest gangbare en populaire tv-zenders zoals RTL 4, SBS 6 en NET 5.

Is het basispakket niet voldoende, dan breid je eenvoudig je pakket uit met één van de extra tv-pakketten, zoals als FOX Sports als je niets van sport wil missen, of het Kids Pakket voor de kinderen. Het internet en tv-pakket is voor DSL- internet tot 2 tv-kastjes uit te breiden. Neem je glasvezel internet en tv, dan kun je tot 5 tv-kastjes aansluiten. Zo hoeft niemand in huis zich te vervelen. En wil je ook ergens anders televisie kunnen kijken? Download dan de iTV app van KPN op je telefoon of tablet.

Oxxio alles in 1

Met Oxxio alles in 1 neem je naast internet en tv ook vaste telefonie erbij. Je belt met voordelig voor € 0,10 ct. Per minuut naar vaste en mobiele nummers binnen Nederland. Helaas biedt Oxxio niet de mogelijk om je mobiele abonnement te combineren met internet en tv.