Internet vergelijken voor kantoor

Ben je op zoek naar een nieuw kantoor? Vergeet dan niet om voor het tekenen van het huurcontract de internetsnelheid te testen. Afhankelijk van het type bedrijf dat je hebt kan een hoge internetsnelheid een pré zijn.

Internet vergelijken voor kantoor

Vergelijk internet voor nieuwe kantoorruimte

Als een internetverbinding niet is inbegrepen in je kantoor kan dit je veel vrijheid bieden. Zo kan je zelf internet vergelijken voor kantoor. Idealiter is er een glasvezel aansluiting aanwezig. Met deze verbinding kan je het snelste en beste internet krijgen. Het voordeel is dat je downloadsnelheid even hoog is als de uploadsnelheid. Als het voor je bedrijf noodzakelijk is om grote bestanden te versturen naar je klanten is het wel zo prettig dat dit geen dag duurt.

Mocht er toch geen glasvezel aansluiting aanwezig zijn op je adres, dan kan je altijd nog voor kabel of ADSL internet kiezen. Het nadeel is wel dat de uploadsnelheid ongeveer 10% van de downloadsnelheid bedraagt. Een bijkomend voordeel is wel dat bijvoorbeeld ADSL goedkoper is dan glasvezel en kabel. Bij oudere kantoorpanden in de binnensteden is het echter wel verstandig om voor kabel internet te kiezen. In oude centra zijn de ADSL lijnen vaak verouderd en is de snelheid vrij laag. Kabel internet van Ziggo biedt vrijwel altijd de beloofde internetsnelheid.


Of alle abonnementen vergelijken

14 dagen bedenktijd

Kabel, ADSL en Glasvezel

Exclusieve kortingen

Het beste internet voor op kantoor

Wil je niet uitgebreid internet vergelijken? Dan hebben we hieronder de top 5 beste internet abonnementen voor op kantoor op een rij gezet. Uiteraard geven we hier de voorkeur aan glasvezel abonnementen. Voor degenen die echter geen glasvezel kunnen ontvangen hebben we alternatieven opgenomen.

ProviderAbonnementPrijs
T-MobileT-Mobile500 Mbit glasvezel 50,- p.m. bekijk pakket
KPNKPN100 Mbit glasvezel 44,- p.m. bekijk pakket
TelfortTelfort200 Mbit glasvezel 42,50 p.m. bekijk pakket
ZiggoZiggo300 Mbit kabel 51,50 p.m. bekijk pakket
T-MobileT-Mobile100 Mbit ADSL 29,50 p.m. bekijk pakket