Makkelijk internet vergelijken

Internet abonnementen vergelijken

Bijna iedereen moet wel eens een internet abonnementen vergelijken. Dit hoeft helemaal niet heel ingewikkeld te zijn. Op internet providers vergelijken kan je meteen al een postcodecheck invullen. Geen zorgen, je postcode wordt alleen gebruikt om te kijken wat voor abonnementen er beschikbaar zijn. Vervolgens krijg je een overzicht van de abonnementen die beschikbaar zijn op jouw adres. Waarvan de goedkoopste altijd bovenaan staat.

Hoe werkt internet vergelijken?

Zoals eerder beschreven krijg je een lijst van abonnementen na het invullen van de postcodecheck. Je kunt helemaal zelf je pakket samenstellen. Zelf kan je aanvinken of je naast internet, ook nog televisie en bellen wilt. Verder heb je de mogelijkheid om te filteren op je gewenste internetsnelheid en bijvoorbeeld je favoriete televisiezenders. De makkelijkste maatstaaf voor het kiezen van internetsnelheid is de grootte van je gezin. Zit je met vier personen in je gezin, dan is minimaal 100 Mbit/s wenselijk. Afhankelijk van hoeveel iedereen op het internet zit.

Waarom internet vergelijken?

Simpelweg omdat je er geld mee kan besparen. Tijdens het internet vergelijken bieden providers in veel gevallen extra korting in het eerste jaar en je kunt gewoon elke 12 maanden overstappen. Vrijwel altijd bieden providers standaard een 12 maanden contract. In enkele gevallen is dit 24 maanden, maar dat staat altijd netjes vermeld. Op deze manier kan je in principe elk jaar opnieuw gebruik maken van extra korting voor jouw abonnement.

Gratis overstapservice

De overstap naar een nieuwe provider hoef je niet zelf te regelen. Na het internet vergelijken en het maken van de juiste keuze, hoef je alleen nog maar bij je nieuwe provider aan te geven bij welke internet provider je nu zit. Alles wordt automatisch overgezet en je krijgt vervolgens je nieuwe pakket thuisbezorgd. Afhankelijk van de internet provider die je kiest krijg je een installatiepakket of een monteur. Geen zorgen, bij een installatiepakket staat vaak goed beschreven wat je kunt doen. In veel gevallen heb je binnen no-time je Internet werkend. Lukt het vooralsnog niet? Neem dan contact op met de klantenservice en dan zullen hun je in de meeste gevallen vlekkeloos door de installatie heen helpen.