Internetproviders vergelijken met snel ADSL internet

Internetproviders vergelijken met snel ADSL internetInternetproviders vergelijken met snel ADSL internet kan veel voordeel opleveren. ADSL internet is namelijk goedkoper dan glasvezel of kabel internet.

Internetproviders vergelijken met ADSL

Snel ADSL internet rekenen we bij een snelheid vanaf 50 Mbit/s. Dit komt doordat media bestanden zoals video’s en spellen steeds groter worden en het langer duurt voordat deze gedownload zijn. Zo is een dienst als Steam waar spellen gekocht en gedownload kunnen worden razend populair doordat geen fysieke DVD’s meer nodig zijn. Het nadeel hiervan is wel dat je snel internet nodig hebt wanneer je snel een nieuw spel wilt spelen. De meeste nieuwe spellen hebben vaak al een bestandsgrootte van meer dan 10 GB. Internetproviders vergelijken met snel ADSL internet is dan ook zeer raadzaam.

Niet alleen games maar tevens video’s worden steeds groter, wanneer je bijvoorbeeld gebruik maakt van Netflix heb je een snelle verbinding nodig om de video’s in HD kwaliteit te bekijken. Nu is het mogelijk om met minder dan 50 Mbit/s een HD film te bekijken, echter is de kans dan groot dat je daarnaast niets anders kan doen. Wanneer je dus met meerdere mensen in huis woont kunnen deze een trage internet verbinding ervaren. Met een snelheid van 50 Mbit/s heb je daar geen last van. Dit is meer dan voldoende internet snelheid om zowel games te downloaden als HD video’s te streamen. Om internetproviders vergelijken makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht van de abonnementen met snel ADSL internet opgesteld:

Internetprovider Internet snelheid Maandprijs
Online 50 Mbit/s € 19,95
Telfort 50 Mbit/s € 29,50
Vodafone 80 Mbit/s € 36,63
KPN 50 Mbit/s € 40,00
XS4ALL 50 Mbit/s € 42,92
Let op dat de prijzen gebaseerd zijn op de gemiddelde kosten die je per maand kwijt bent aan een los internet abonnement. Hierbij zijn alle kosten en kortingsacties verrekend.

Welke internetprovider kiezen met snel internet

Voor een los internet abonnement met snel ADSL internet zien we bij internetproviders vergelijken dat Online de beste keus is. Zij bieden een heel voordelig los internet abonnement aan. Let wel op dat je bij Online een twee jarig contract moet afsluiten voor deze goedkope maandprijs. Bij de andere internetproviders kies je voor een 1 jarig contract. Het eerste jaar bij Online betaal je € 9,95 per maand voor het losse internet abonnement, daarna betaal je € 29,95 per maand tot het einde van je contract.