KPN

De grootste en oudste provider van Nederland is KPN. KPN levert in vrijwel iedere Nederlandse huiskamer hoge kwaliteit internet via (A)DSL en glasvezel. Begin direct met KPN internet abonnementen vergelijken op jouw adres.

KPN internet abonnementen

Over KPN

Met KPN is breedband internet in Nederland écht begonnen, back in the days. Als provider met jarenlange ervaring, heb je dan ook tal van mogelijkheden voor een internet abonnement. Gecombineerd met tv, (mobiele) telefonie en entertainment. KPN is echte serviceprovider, met hoge kwaliteit internet diensten en flexibele abonnementen waar je alle kanten mee op kunt.

KPN is gemiddeld een duurdere provider, maar richt zich dan ook volop op onderscheidende pakketten en service met maximale flexibiliteit. Vind je een stabiele en snelle internetverbinding belangrijk, en wil je je pakket zó samen kunnen stellen dat deze helemaal bij jou past? Bekijk dan eens het aanbod van KPN.

KPN pakketten

KPN levert (A)DSL en glasvezel abonnementen. In DSL internet abonnementen heb je de keuze uit een internetsnelheid van 50 Mb/s tot 200 Mb/s. Glasvezel haal je bij KPN al in huis vanaf 50 Mb/s tot 500 Mb/. Wil je méér dan alleen internet? Met KPN internet en tv kijk je naar maar liefst 78 (57 HD) tv zenders. Of ga voor alles in 1, maar dan anders. KPN biedt alles in 1 abonnementen in een nieuw jasje aan met KPN Hussel.

  KPN biedt:

 • Zeer snel en stabiel internet tot 500 Mb/s
 • Zelf je pakket samenstellen met KPN Hussel
 • 100% gratis installatiegarantie
 • KPN Thuis app

Beste KPN internet

Bekijk hieronder de populairste KPN pakketten. Zowel voor alleen internet, internet & tv en alles in 1.

Glasvezel Internet 50 Mbit/s Prijs per maand 42,50
Alleen internet
 • 50 Mb/s
 • 50 Mb/s
Naar Glasvezel Internet 50 Mbit/s
Glasvezel Internet 100 Mbit/s & TV Prijs per maand 57,50
Internet en TV
 • 100 Mb/s
 • 75 (54 )
Naar Glasvezel Internet 100 Mbit/s & TV
Alles in 1 Glasvezel 200Mbit/s Prijs per maand 52,-
Alles in 1 glasvezel
 • 200 Mb/s
 • 75 (54 )
 • 0,14/min
Naar Alles in 1 Glasvezel 200Mbit/s
Alle KPN abonnementen

KPN Hussel

Ben jij niet voor één bundel te vangen? En wil je volledige vrijheid in het samenstellen van je internetpakket? Dan kan KPN Hussel de oplossing zijn.

Hussel op jouw manier internet, tv, mobiel en entertainment door elkaar in iedere denkbare combinatie, en pak extra voordeel mee. Ideaal wanneer je ook eens een maand wat anders wil proberen. Want je husselt opnieuw wanneer jij dat wil. Hoe werkt KPN Hussel?

 • 1. Stel je eigen Hussel samen. Jij beslist wat je nodig hebt in je pakket. Alleen een internet abonnement staat vast, de rest kun je iedere maand husselen: Spotify, een extra zenderpakket, of misschien een sim only abonnement?
 • 2. Al je diensten op één centrale plek geregeld. Met Hussel heb je geen losse abonnenten meer, maar alles overzichtelijk onder één dak.
 • 3. Met Hussel krijg je méér. Ongeacht wat je kiest met Hussel, je krijgt altijd € 5,- entertainmentvoordeel. Dit kun je gebruiken voor een entertainmentpakket naar keuze. Combineer je ook mobiel met Hussel? Dan krijg je ook nog eens korting op je mobiel en vele extra mobiele voordelen.
Meer over KPN Hussel
KPN Hussel

Meer over KPN internet

Wil jij meer weten over KPN internet? Bekijk onderstaande onderwerpen.

KPN glasvezel

KPN is druk bezig met het uitrollen van het glasvezelnetwerk op steeds meer plekken in het land. En hoewel steeds meer wijken worden aangesloten op het ‘internet van de toekomst’, heeft een groot deel van de huishoudens nog geen toegang tot glasvezel. Je moet dus een beetje geluk hebben.

Wil jij weten of je al een glasvezel abonnement kunt afsluiten op jouw adres? Vul dan de glasvezel postcodecheck in en je weet meteen of glasvezel op jouw adres al mogelijk is.

KPN internet en tv

Kijk je graag televisie? Thuis, onderweg, vanaf je tv, of juist je laptop? Met KPN internet en tv heb je niet alleen snel en stabiel internet, maar kijk je digitaal naar interactieve tv. Dat is tv kijken zoals jij het wilt. KPN is bovendien de enige die ook 4K televisie aanbiedt, naast de 57 standaard HD-zenders.

Wil je méér televisie opties dan alleen het reguliere tv-zender aanbod? Dan kun je een internet en tv pakket eenvoudig uitbreiden met een extra zenderpakket. Bij KPN heb je de keuze uit onder andere een extra zenderpakket voor sport, films of series en voor kinderen. Je kunt deze maandelijks aan- en uit zetten óf wisselen van pakket als je eens wat anders wil, super flexibel dus.