Internet thuis

Wat heb jij nodig voor internet thuis? Vergelijk alle abonnementen en vind jouw ideale pakket.

Direct internet thuis vergelijken

Internet thuis vergelijken

Wat zijn jouw eisen aan een internet abonnement? Misschien heb je een groot huishouden, stream je regelmatig de leukste series en films, of woon je samen met een paar online gamers die het internet flink belasten? Iedereen heeft andere wensen voor z’n internet thuis. Een internet abonnement moet bij jouw situatie passen.

Daarom is internet thuis vergelijken met behulp van de postcodecheck de makkelijkste en snelste manier om het beste passende internet te vinden. Door je adres in te vullen, kunnen wij je alle pakketten tonen die op jouw adres beschikbaar zijn.

Alle internet thuis pakketten vergelijken
Internet thuis

Internet thuis aanbiedingen van dit moment

Of je nou een losse internetverbinding nodig hebt, of ook een televisiepakket. Providers hebben eigenlijk altijd wel diverse internet thuis aanbiedingen lopen. Zo kun je profiteren van bijvoorbeeld een paar maanden korting op je abonnement. Maar denk ook aan tijdelijk geen aansluitkosten hoeven betalen bij je overstap. We hebben de beste aanbiedingen voor je internet thuis van nu voor je op een rijtje gezet.

Beste internet thuis aanbiedingen met alleen internet

Provider Inhoud Aanbieding Prijs
Youfoneinternet-vergelijken
Youfone
 • 30Mb/s ADSL
Nu 6 maanden voor € 21,00 €31,00 Bekijken
Youfoneinternet-vergelijken
Youfone
 • 50Mb/s ADSL
Nu 6 maanden voor € 22,00 €32,00 Bekijken
Budget Alles in 1internet-vergelijken
Budget Alles in 1
 • 100Mb/s ADSL
Nu 6 maanden voor € 18,50 €32,50 Bekijken
Ziggointernet-vergelijken
Ziggo
 • 40Mb/s Kabel
Nu 5 maanden voor € 29,95 €32,50 Bekijken
T-Mobileinternet-vergelijken
T-Mobile
 • 50Mb/s ADSL
€30,00 Bekijken

Beste internet thuis aanbiedingen met internet en tv

Provider Internet TV Aanbieding Prijs
Online.nlinternet-vergelijken
Online.nl
 • 100Mb/s ADSL
 • 90 Zenders (51 HD)
Nu 6 maanden voor € 29,00 €46,50
Youfoneinternet-vergelijken
Youfone
 • 30Mb/s ADSL
 • 45 Zenders (28 HD)
Nu 6 maanden voor € 23,00 €43,00
Youfoneinternet-vergelijken
Youfone
 • 100Mb/s ADSL
 • 45 Zenders (28 HD)
Nu 6 maanden voor € 25,00 €45,00
Budget Alles in 1internet-vergelijken
Budget Alles in 1
 • 100Mb/s ADSL
 • 70 Zenders (44 HD)
Nu 6 maanden voor € 18,50 €46,50
Ziggointernet-vergelijken
Ziggo
 • 40Mb/s Kabel
 • 79 Zenders (36 HD)
Nu 5 maanden voor € 29,95 €43,50
Bekijk alle internet thuis pakketten

Alleen internet thuis

Heb je aan alleen internet thuis genoeg? Dan kun je met een internet thuis aanbieding lekker voordelig uit zijn. Alleen internet is prima wanneer je het liefst naar het aanbod van je favoriete streamingdienst kijkt en dus geen tv-pakket hoeft.

De meeste huishoudens hebben aan 100 Mb/s DSL internetsnelheid voldoende. En daar zijn goede aanbiedingen mee te vinden bij diverse providers. Online.nl bijvoorbeeld, heeft al tijden het goedkoopste alleen internet voor thuis met 100 Mb/s DSL.

Is jouw woning al aangesloten op glasvezel internet thuis? Dan kan dat zeker de moeite waard zijn als je supersnel internet ook belangrijk vindt. Het kost wel iets meer, maar ook met glasvezel internet kun je overstappen op een goede aanbieding. En het is goedkoper dan kabel internet als je een internetsnelheid van 50 Mb/s tot 200 Mb/s nodig hebt.

Bekijk alleen internet
alleen internet thuis

Goedkoop internet thuis

Wil je thuis gewoon een goede internet verbinding, maar zonder de hoofdprijs te betalen? Dan heb je aardig wat keuze voor een goedkoop internet thuis pakket.

Budgetproviders zijn het goedkoopste

Kies in dat geval een internet thuis pakket bij één van de prijsvechters: Online, Youfone en Oxxio. Deze providers bieden je een voordelig internet abonnement aan onder de € 35,- per maand met DSL internet. Wil je ook tv kunnen kijken, dan kan dat voor minder dan € 50,- per maand met een DSL verbinding.

Bovendien stunten Online.nl en Youfone ook met Gratis Fox Sports Eredivisie zenders bij je tv pakket. Iets om op te letten als je graag tv kijkt én een sportfanaat bent. Kabel internet blijft aanzienlijk duurder en is vrijwel nooit het goedkoopste internet. Kijk je graag naar Ziggo Sport? Dan kan het voordeliger zijn om over te stappen naar Ziggo, omdat je Ziggo Sport er gratis bij krijgt. Maar het is zeker de moeite waard om eerst te vergelijken of het niet voordeliger is naar een budget provider over te stappen, en Ziggo Sport als extra tv-pakket erbij te nemen.

Goedkoop internet thuis vergelijken

Snel internet thuis

Moet jouw internet thuis vooral snel en stabiel zijn? Kies dan voor kabel internet. Of als dat kan op jouw adres, voor glasvezel internet. Glasvezel is in veel gevallen namelijk goedkoper dan kabel internet, en nog sneller ook. Met kabel en glasvezel internet heb je het minste last van ruis op je verbinding, en de minste storingen.

Check hoeveel internetsnelheid je nodig hebt

Bekijk wel eerst hoeveel internetsnelheid je werkelijk nodig hebt. Want sneller internet hoeft lang niet altijd een hoge downloadsnelheid te zijn van 500 Mb/s of meer. Sterker nog: vaak gebruik je het grootste deel van die snelheid niet, en heb je meer dan genoeg aan 200 Mb/s, of gewoon 100 Mb/s.

Twijfel je welke internetsnelheid het beste past? Je kunt ook onze adviessnelheid erbij pakken in de vergelijker. Of beantwoord een paar simpele vragen met de keuzehulp en je weet het antwoord.

Glasvezel internet vergelijken

Meer over internet thuis abonnementen

Wil jij meer weten over internet thuis? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

4G internet thuis

Woon je in een buitengebied waar je geen, of een moeizame internetverbinding hebt? Of ben je op bijvoorbeeld zoek naar een internetverbinding voor je buitenhuisje op de camping? In deze gevallen is 4G voor thuis meestal de oplossing.

4G voor thuis is relatief iets duurder dan een gewone internetverbinding. Met 4G voor thuis maak je gebruik van een modem dat verbindt met het mobiele 4G-netwerk. Op dit moment bieden KPN en T-Mobile 4G voor thuis oplossingen aan.

KPN vult met Sneller Internet Buitengebied via 4G internet je gewone internetverbinding aan, waar deze tekort komt. Bij T-Mobile komt 4G voor Thuis in de plaats van een gewone verbinding. Beide providers hebben net iets andere voorwaarden, internetsnelheid en een andere prijs.

Internet voor thuis samenstellen

Omdat je internet abonnement bij je moet passen, kun je bij veel providers optioneel je pakket zo samenstellen zoals jij het graag hebt. Je kunt er bijvoorbeeld een extra tv-pakket bij nemen zoals Film1, of je televisie opties uitbreiden met opnemen en er een tweede tv-kastje erbij nemen. Of, wil je een alles in 1 pakket met bellen? Dan heb je diverse mogelijkheden voor je belkosten. Je kunt per gesprek afrekenen, of een belbundel nemen tegen een vast bedrag per maand.

Vergelijk daarom altijd meerdere providers met elkaar als je gebruik maakt van extra bundels of opties. Soms verandert de prijs namelijk tijdens de aanvraag, zoals in het geval je een extra tv-kastje nodig hebt. Dit kun je pas in het bestelproces aanvinken. Leg daarom de goedkoopste providers voor jou naast elkaar tijdens het bestellen, en bekijk dan wie daadwerkelijk de goedkoopste is.