14 dagen bedenktijd

Kabel, ADSL en Glasvezel

Exclusieve kortingen

Internet providers Awards 2018

De jaarlijkse prijsuitreiking aan de best beoordeelde internet providers voor consumenten

Tijdens de Internet Providers Awards vergelijken we voor de consument ieder jaar per kwartaal alle internet providers en selecteren de nummers één, twee en drie als de gedoodverfde winnaars binnen vijf specifieke categorieën.

Met de Internet Providers Awards willen wij het voor jou makkelijker maken de beste internet provider van jouw keuze te selecteren!

Als consument wil je toch.....?

  • Het goedkoopste internet
  • De beste prijs/kwaliteit verhouding
  • Het goedkoopste alles-in-1 pakket
  • De meest uitgebreide TV opties

Door in het onderstaande menu van deze webpagina op een categorie naar keuze te klikken kun je zien welke internet providers door ons in het voorjaar van 2018 als winnaars zijn verkozen en waarom.

Goedkoopste internet

Welke internet providers bieden je het goedkoopste internet abonnement aan?

Binnen deze categorie kijken we welke internet providers het goedkoopste internet aanbieden. De vergelijking geeft de vaste maandprijs weer en is enkel gebaseerd op het aanbieden van internet.

Goedkoopste internet

Internetsnelheid : 20Mbps
Contractduur : 12 maanden
Eenmalige kosten : 25,00

maandprijs22,-
De absolute Nummer 1 is op dit moment Tele2 met de laagste vaste maandprijs van alle providers en een goede internetsnelheid. Wel betaal je bij Tele2 eenmalige kosten van 25 euro.

Bekijken

Internetsnelheid : 20Mbps
Contractduur : 12 maanden
Eenmalige kosten : 30,00

maandprijs27,-
T-Mobile komt als Nummer 2 uit de bus. De maandprijs bij T-Mobile ligt net iets hoger dan die bij Tele2 en ook de eenmalige kosten van 30 euro zijn net iets meer dan bij de nummer 1.

Bekijken

Internetsnelheid : 30Mbps
Contractduur : 24 maanden
Eenmalige kosten : 0,00

maandprijs28,50
Nummer 3 is Online. Omdat Online geen eenmalige kosten rekent ligt de gemiddelde maandprijs lager dan bij de nummers 1 en 2. Maar omdat Online een contractduur van 24 maanden biedt, komt ze als duurste van de drie uit de bus.

Bekijken

Beste prijs/kwaliteit verhouding
Goedkoopste alles-in-1 pakket
Meest uitgebreide TV opties

Website Beste Internet Provider kijkt inhoudelijk verder dan alleen abonnementen

Elk jaar doet de website Beste Internet Provider grootschalig onderzoek naar geselecteerde internet providers. Onder de providers wordt gekeken welke provider de goedkoopste abonnementen heeft, de beste klantenservice en een goede kwaliteit dienstverlening.

De website vergelijkt niet alleen simpelweg de abonnementen die op de websites worden aangeboden, ze vergelijkt inhoudelijk een stuk meer.

Zo belt Beste Internet Provider alle providers meerdere malen op om de kwaliteit van de klantenservice te testen. Hierbij worden vriendelijkheid, deskundigheid en de snelheid van de medewerkers vakkundig beoordeelt.

Daarnaast kijkt Beste Internet Provider naar eventuele storingen van het afgelopen jaar en analyseert ze of de beloofde internetsnelheden door klanten wel gehaald wordt.

Uitreiking van de titel Beste Internet Provider van afgelopen jaren kun je vinden op de website van Beste Internet Provider. Zodra de kandidaten voor 2018 bekend zijn zullen wij op deze pagina daarover rapporteren.

Jaarlijkse Publieksprijs Tweakers voor beste internet provider

Al tien jaar op rij organiseert Tweakers.net de zogenaamde Tweakers Awards.

Tijdens de Awards mogen members van de trouwe community van Tweakers op allerlei genomineerde producten en diensten hun stem uitbrengen.

‘Internetproviders’ is ook een categorie waarop bezoekers hun stem kunnen uitbrengen.

De Tweakers Award voor 'beste internet provider 2017/2018' ging naar Ziggo.