Internet en TV vergelijken

Met internet en tv vergelijken kun jij een internet en tv pakket kiezen wat écht bij jou past.

Direct internet en TV vergelijken

Kiyoh waardering
Thuiswinkel partner
Thuiswinkel partner

Internet en TV pakket vergelijken

Wanneer je thuis graag zowel televisie als internet wilt ontvangen, dan kun je kiezen voor een tv en internet abonnement. Zo heb je alles in één keer geregeld en krijg je maandelijks maar één factuur thuis gestuurd, wel zo handig.

Het grootste prijsverschil met internet en TV pakketten vergelijken hangt af van je internetsnelheid, welke provider je kiest en of je extra televisiezenders wilt.

Voor internetsnelheid adviseren we om ongeveer 20/30 Mb/s per persoon te rekenen. Dit kan iets hoger of lager uitpakken, afhankelijk van of je veel op het internet zit.

Goedkopere providers hebben een goed basispakket. Duurdere providers bieden kwaliteit en extra's zoals een gratis televisiezender en een gratis monteur.

Alle internet en TV pakketten vergelijken
Internet en tv vergelijken

Goedkoop internet en tv

Ben je op zoek naar een goedkoop internet en tv abonnement? In de tabel zie je al direct de goedkoopste internet en tv abonnementen. Maar het kan zijn dat deze pakketten niet helemaal aan jou eisen voldoen. Goedkopere internet en televisie pakketten hebben namelijk meestal een lagere internetsnelheid en kleinere zenderpakketten. Maar door kortingsacties van de internet providers, vooral van de echte prijsvechters, hebben een grote impact op de jaarprijs. Zo kun je toch een compleet en goedkoop internet en tv abonnement nemen.

De goedkoopste internet en tv abonnementen

Provider Internet TV Aanbieding Prijs
Online.nlinternet-vergelijken
Online.nl
 • 100Mb/s ADSL
 • 90 Zenders (51 HD)
Nu 6 maanden voor € 29,00 €46,50
Youfoneinternet-vergelijken
Youfone
 • 30Mb/s ADSL
 • 45 Zenders (28 HD)
Nu 6 maanden voor € 23,00 €43,00
Budget Alles in 1internet-vergelijken
Budget Alles in 1
 • 100Mb/s ADSL
 • 70 Zenders (44 HD)
Nu 6 maanden voor € 18,50 €46,50
Ziggointernet-vergelijken
Ziggo
 • 40Mb/s Kabel
 • 79 Zenders (36 HD)
Nu 5 maanden voor € 29,95 €43,50
T-Mobileinternet-vergelijken
T-Mobile
 • 50Mb/s ADSL
 • 66 Zenders (36 HD)
Nu 6 maanden voor € 30,00 €45,00
KPNinternet-vergelijken
KPN
 • 50Mb/s ADSL
 • 75 Zenders (54 HD)
Nu 6 maanden voor € 35,00 €52,50
XS4ALLinternet-vergelijken
XS4ALL
 • 50Mb/s Glasvezel
 • 61 Zenders (35 HD)
Nu 4 maanden voor € 31,50 €63,00

Internet en tv aanbieders

In Nederland zijn verschillende internet en TV aanbieders, zij bieden allemaal andere internet en TV pakketten aan. De internet en TV providers onderscheiden zich grofweg in twee verschillende soorten. Zo zijn er de echte prijsvechters zoals Online.nl en Budget Alles-in-1. Deze providers onderscheiden zich met scherpe prijzen en zeer voordelige aanbiedingen. Daarnaast zijn er de premium internet en TV providers zoals Ziggo en KPN. De premium providers zijn meestal iets duurder maar leveren ook stabieler internet, een monteur en veel extra's.

Lees meer over alle internet en tv providers

KPN internet en TV

KPN is één van de grootste internet providers van Nederland. Zij biedt verschillende internet en tv pakketten aan, met zowel ADSL als glasvezel internet. Uiteraard moet je wel aangesloten zijn op het glasvezelnetwerk om gebruik te kunnen maken van de glasvezel internet en tv pakketten van KPN. KPN onderscheidt zich als enige door 4K televisie aan te bieden. Voor een extra bedrag per maand kun je gebruik maken van deze 4K optie en televisie kijken in de allerhoogste resolutie.

Bekijk KPN internet en TV

Ziggo internet en TV

Ziggo levert internet en tv de kabel. Hiermee zijn zeer hoge internetsnelheden mogelijk tot 500Mb/s, en in enkele steden tot maar liefst 1000 MB/s. Ziggo is op dit moment de enige internet en TV provider die zulke hoge snelheden kan aanbieden via GigaNet. Ziggo levert levert niet alleen heel snel internet, maar levert ook op het gebied van televisie veel extra's.

Zo kun je gebruik maken van de Ziggo Go app, waarmee je op je telefoon en tablet ook televisie kunt kijken. Niet alleen handig voor onderweg, maar ook wanneer je er samen niet uit komt wat jullie vanvond willen kijken. Lekker flexibel dus en iedereen in huis kan zijn eigen gang gaan. Daarnaast biedt Ziggo de extra sport zender, Ziggo Sport, gratis aan. Bij enkele andere providers kun je ook Ziggo Sport kijken, maar zijn hier extra kosten aan verbonden.

Bekijk Ziggo internet en TV

Meer over internet en TV abonnementen

Wil jij meer weten over internet en TV abonnement? Bekijk onderstaande onderwerpen.

Welke internet snelheid moet ik kiezen?

Het is belangrijkg om goed te kijken naar het type gebruikers in je huishouden. Je gekozen internetsnelheid bepaalt namelijk voor een groot deel de prijs van je basis abonnement. Wanneer je meerdere grootgebruikers hebt van internet en/of televisie, raden we het aan om een hogere internetsnelheid te nemen.

Een huishouden met kleinverbruikers kan prima met een abonnement die kleiner is. We raden het aan om een abonnement te nemen van minimaal 40 Mbit/s, vooral wanneer je gebruik wilt maken van HD televisie en extra pakketten. Zo zorg je er namelijk voor dat je zorgeloos gebruik kunt maken van internet en televisie.

Snelste internet en TV pakket

Welk type internet en TV pakket kan ik kiezen?

Een internet en TV pakket is een internet abonnement voor thuis. Je krijgt internet en televisie in één pakket. Je vindt internet en TV pakketten bij elke grote provider in Nederland en zijn te ontvangen via ADSL, kabel en glasvezel.

Pakketten die via ADSL gaan zijn in veel gevallen de goedkoopste opties. Sommige providers zoals KPN bieden glasvezel aan voor dezelfde prijs als ADSL. Wanneer een pakket afsluit via kabel of glasvezel betaal je een kleine meeprijs tegenover ADSL. In ruil hiervoor krijg je beter kwaliteit internet en zijn hogere snelheden mogelijk.

Internet en TV glasvezel

Kun je op jouw adres glasvezel internet ontvangen? Dan kun ook kiezen voor een internet en TV glasvezel pakket. Verschillende glasvezel aanbieders beiden internet en TV glasvezel pakketten aan.

Het grote voordeel van een glasvezel pakket is dat je kunt kiezen voor zo'n hoge internet snelheid dan je optimaal gebruik kunt maken van het internet en TV pakket.

Beste internet en TV pakket

Het beste internet en TV pakket is simpelweg het pakket met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wij kijken per provider naar hun kwaliteiten en maken een selectie van de beste internet en TV pakketten.

Beste internet en TV pakket