14 dagen bedenktijd

Kabel, ADSL & Glasvezel

Exclusieve kortingen

Alleen internet

Wil je wel graag internet thuis of op kantoor maar hoef je er geen televisie zenders en telefonie bij? Kies dan voor alleen internet! Met alleen internet kun je kiezen voor zowel ADSL, kabel en glasvezel internet. Alle internet providers bieden verschillende abonnementen aan met alleen internet, variërend in maximale internetsnelheid van 20 Mb/s tot 500Mb/s.

Alleen internet abonnement
Alleen internet Ziggo
Alleen internet KPN
Alleen internet glasvezel
4G voor thuis

Alleen Internet check

Voer je postcode in en bekijk wat je mogelijkheden zijn. Een los internet abonnement heb je binnen 3 minuten gevonden.


Of alle abonnementen vergelijken

14 dagen bedenktijd

Kabel, ADSL en Glasvezel

Exclusieve kortingen

Alleen internet abonnement

Steeds meer video on demand diensten zoals Netflix en Videoland maken hun opmars in Nederland. Het traditioneel TV kijken is dan ook steeds minder in trek. Wil jij ook geen traditionele TV meer met al die reclames tussendoor? Kies dan nu voor alleen internet zonder TV of bellen. Hiermee beperk jij je maandlasten en kan je van de besparing bijvoorbeeld een Netflix abonnement nemen. Met onze postcodecheck kan je eenvoudig controleren welke internet snelheden er op je adres beschikbaar zijn. Of bekijk hieronder de top 3 alleen internet abonnementen.

Internet ProviderAbonnementMaandprijs
Online alleen internet
Online
50 Mbit VDSL€ 30,-bekijk pakket
T-Mobile alleen internet
T-Mobile
100 Mbit VDSL€ 31,-bekijk pakket
nle alleen internet
NLEx
100 Mbit VDSL€ 32,45bekijk pakket
telfort alleen internet
Telfort
100 Mbit VDSL€ 35,-bekijk pakket
kpn alleen internet
KPN
40 Mbit VDSL€ 39,-bekijk pakket
Ziggo alleen internet
KPN
200 Mbit Kabel€ 51,50bekijk pakket

We zijn uitgegaan van een minimum snelheid van 25 Mbit/s voor de alleen internet abonnementen. Dit is namelijk het minimale dat je nodig hebt als je het 4K Netflix abonnement wilt streamen. Heb je slechts Netflix in HD kwaliteit, dan kan je er voor kiezen om een 20 Mbit abonnement te nemen. Let er wel op dat je met meer snelheid meerdere internet applicaties tegelijk actief kan hebben.

Alternatieven voor alleen internet via ADSL

Mocht er op je adres geen snel ADSL internet beschikbaar zijn, dan is het niet mogelijk om HD video's te streamen. We begrijpen dat dit zeer frustrerend is, daarom hebben we de alternatieven voor je op een rij gezet.

Alleen internet Ziggo

Als er geen snel ADSL internet is op je adres, is de kans wel groot dat er een kabel internet aansluiting aanwezig is. Let op: bij het alleen internet abonnement van kabel provider Ziggo krijg je ook een digitaal of analoog televisie signaal geleverd met online TV kijken via de app. Het is echter geheel aan jezelf of je hier gebruik van wilt maken. Je zou namelijk de plug voor het TV signaal leeg kunnen laten en simpel weg de internet aansluiting kunnen gebruiken. Het pakket van Ziggo is minder voordelig dan die van de andere providers, echter biedt kabel internet je wel een stabiele verbinding en lagere latency.

ProviderAbonnementMaandprijs
Ziggo los internet
Ziggo
40 Mbit - 30 zenders€ 43,50bekijk pakket
Ziggo los internet
Ziggo
200 Mbit - 30 zenders€ 51,50bekijk pakket
Ziggo los internet
Ziggo
400 Mbit - 30 zenders€ 60,45bekijk pakket

Alleen internet KPN

KPN is de tegenhanger van Ziggo op het gebied van alleen internet. Bij KPN krijg je internet geleverd via de telefoonlijn in plaats van de COAX kabel. Daarbij is het wel mogelijk bij KPN om te kiezen voor echt een los internet abonnement. Hierbij heb je dus geen televisie en geen bellen via de vaste telefoonlijn. Bij Ziggo krijg je wel altijd standaard televisie geleverd, de reden hiervoor is omdat ze wettelijk verplicht zijn om een aantal zenders te leveren. Hieronder zie je enkele losse internet abonnementen van KPN.

ProviderAbonnementMaandprijs
KPN los internet
KPN
40 Mbit€ 39,-bekijk pakket
KPN los internet
KPN
100 Mbit€ 44,-bekijk pakket
KPN los internet
KPN
500 Mbit€ 51,50bekijk pakket

Alleen internet glasvezel

Naast internet via de COAX kabel en de telefoonlijn (ADSL) kan je ook kiezen voor glasvezel internet. Let wel op dat dit type internet niet overal beschikbaar is. Doe dus altijd de glasvezel beschikbaarheid checken door je postcode in te voeren met je huisnummer. De uploadsnelheid van je internet is even snel als de downloadsnelheid via glasvezel. Als je veel grote bestanden via het internet verstuurd voor je werk of studie is dit type internet het beste voor jou.

4G voor thuis

Bij ons kan je niet alleen vast internet, maar ook 4G internet voor thuis afnemen. Mocht je in het buitengebied wonen, een oude boerderij of een oud huis in de binnenstad, dan kan het wel eens voorkomen dat de vaste internet verbinding niet heel snel is. Het loont dan om te vergelijken of 4G voor thuis een alternatief is voor vast internet. Met onze postcodecheck zie je direct of je hiervoor in aanmerking komt. Kan je wel snel internet thuis krijgen? Dan heb je geen 4G voor thuis nodig en kan je profiteren van goedkoper en sneller vast internet.

ProviderPakketMaandprijs
T-Mobile los internet
T-Mobile 4G
4G modem - 25GB bundel - 120 Mbit€ 30,- bekijk pakket
T-Mobile los internet
T-Mobile 4G
4G modem - 50GB bundel - 120 Mbit€ 35,- bekijk pakket
T-Mobile los internet
T-Mobile 4G
4G modem - 100GB bundel - 120 Mbit€ 40,- bekijk pakket

Voordelen van 4G voor thuis

Mobiel internet met een snelheid tot 120 Mbit download en 50 Mbit upload


Vaste lage prijs, vanaf € 30,- per maand.

Betrouwbaar T-Mobile netwerk
Internet vergelijken