Alleen internet

Wil je graag internet thuis of op kantoor maar hoef je er geen televisie zenders en telefonie bij? Kies dan voor een alleen internet abonnement.

Direct alleen internet vergelijken

Kiyoh waardering
Thuiswinkel partner
Thuiswinkel partner

Alleen internet abonnement

Ben je op zoek naar een internet abonnement zonder al te veel poespas, waarbij je gewoon goed internet krijgt? Bij een alleen internet abonnement krijg je alleen een losse verbinding zonder dat je televisie en/of telefonie erbij krijgt. Zo betaal je minder voor je internet abonnement.

Vul de postcodecheck in om alleen internet abonnementen te vergelijken op jouw adres. Wij laten je zien welke internetsnelheid je maximaal op jouw postcode kunt ontvangen. Of bekijk hieronder meteen de goedkoopste internet providers met alleen internet abonnementen.

Alle alleen internet pakketten vergelijken
Alleen internet pakketten

De goedkoopste abonnementen met alleen internet

Provider Inhoud Aanbieding Prijs
Youfoneinternet-vergelijken
Youfone
  • 30Mb/s ADSL
Nu 6 maanden voor € 21,00 €31,00 Bekijken
Budget Alles in 1internet-vergelijken
Budget Alles in 1
  • 100Mb/s ADSL
Nu 6 maanden voor € 18,50 €32,50 Bekijken
Ziggointernet-vergelijken
Ziggo
  • 40Mb/s Kabel
Nu 5 maanden voor € 29,95 €32,50 Bekijken
T-Mobileinternet-vergelijken
T-Mobile
  • 50Mb/s ADSL
€30,00 Bekijken
Online.nlinternet-vergelijken
Online.nl
  • 100Mb/s ADSL
Nu 6 maanden voor € 31,50 €37,50 Bekijken

Ziggo alleen internet

Een provider die snelle betrouwbare losse internetverbindingen levert is Ziggo. Met Ziggo alleen internet kun je al vanaf 25 Mb/s een internetverbinding afsluiten tot maar liefst 1GB op sommige adressen. Let op: bij het alleen internet abonnement van kabel provider Ziggo krijg je ook een digitaal of analoog televisie signaal geleverd met online TV kijken via de app.

Het is geheel aan jou of je gebruikt maakt van het televisiesignaal, of dat je simpelweg alleen gebruikt maakt van je internet aansluiting. Alleen internet van Ziggo is in vergelijking met andere providers minder voordelig. Daar staat wel tegenover dat je een snelle en stabiele kabel internetverbinding geleverd krijgt, die voor een groot deel uit glasvezel bestaat.

Alle Ziggo abonnementen
Internet provider Snelheid Prijs
Ziggointernet-vergelijken
Ziggo
40Mb/s Kabel € 32,50 Bekijken
Ziggointernet-vergelijken
Ziggo
75Mb/s Kabel € 42,50 Bekijken
Ziggointernet-vergelijken
Ziggo
150Mb/s Kabel € 47,45 Bekijken
Ziggointernet-vergelijken
Ziggo
300Mb/s Kabel € 52,95 Bekijken
Ziggointernet-vergelijken
Ziggo
600Mb/s Kabel € 60,50 Bekijken
Ziggointernet-vergelijken
Ziggo
1000Mb/s Kabel € 65,50 Bekijken

KPN alleen internet

Internet provider Snelheid Prijs
KPNinternet-vergelijken
KPN
50Mb/s ADSL € 42,50 Bekijken
KPNinternet-vergelijken
KPN
100Mb/s ADSL € 47,50 Bekijken
KPNinternet-vergelijken
KPN
200Mb/s ADSL € 50,00 Bekijken
KPNinternet-vergelijken
KPN
1000Mb/s Glasvezel € 57,50 Bekijken

KPN is de tegenhanger van Ziggo op het gebied van alleen internet. Bij KPN krijg je internet geleverd via de telefoonlijn in plaats van de COAX kabel. Bij KPN heb je in tegenstelling tot Ziggo wel de mogelijkheid om écht een losse internetverbinding af te sluiten, zonder een verplicht televisiesignaal en/of vast bellen. Hiernaast zie je enkele KPN alleen internet abonnementen.

Alle KPN abonnementen

Keuzehulp internet vergelijken

Internet vergelijken kan erg lastig zijn. Met de talloze mogelijkheden en internet providers, snappen we helemaal dat je niet weet waar je moet beginnen. Met de keuzehulp gaan wij ervoor zorgen dat je makkelijk een keuze kunt maken.

Met een paar simpele vragen kunnen wij zien wat jij belangrijk vindt. Zo kunnen wij de best passende internet abonnementen voor jou selecteren.

  • Binnen enkele minuten een advies op maat
  • Onafhankelijk
  • Persoonlijk en vrijblijvend advies
  • Toegankelijk voor iedereen
Naar de keuzehulp
foto twee mensen samen keuzehulp internet vergelijken tablet

Meer over alleen internet abonnementen

Wil jij meer weten over alleen internet? Bekijk onderstaande onderwerpen.

Alleen internet glasvezel

Op steeds meer postcodes is glasvezel beschikbaar. Ben je benieuwd naar alleen internet glasvezel? Niet alleen is glasvezel internet supersnel, omdat het stabieler is dan het DSL kopernetwerk. Met glasvezel internet krijg je als enige verbinding een even hoge downloadsnelheid als uploadsnelheid geleverd. Dat betekent dat je nooit meer last hebt van traag internet. Dus ook als je niet kiest voor de maximale downloadsnelheid heeft alleen glasvezel internet ook andere voordelen.

Weet je niet zeker of je glasvezel internet kunt ontvangen? Door de postcodecheck in te vullen zie je direct of er glasvezel internet op jouw adres beschikbaar is. Er zijn verschillende internet providers die alleen glasvezel internet abonnementen leveren.

4G voor thuis

Het is ook mogelijk om 4G voor thuis af te nemen. Mocht je in het buitengebied wonen, een oude boerderij, vakantiehuis zonder vaste internetverbinding of een oud huis in de binnenstad, dan kan het wel eens voorkomen dat de vaste internet verbinding niet heel snel is. Het loont dan om te vergelijken of 4G voor thuis een alternatief is voor vast internet.

Met onze postcodecheck zie je direct of je hiervoor in aanmerking komt. Kun je wel snel internet thuis krijgen? Dan heb je geen 4G voor thuis nodig en kun je profiteren van goedkoper en sneller vast internet.

Internet provider Type Prijs
t-mobile-internet-vergelijken
4G voor Thuis Sim Only €35,- Bekijken
t-mobile-internet-vergelijken
4G voor Thuis met router €42,50 Bekijken