Alle providers

In Nederland kun je bij verschillende internet providers een abonnement afsluiten. We ze hieronder allemaal op een rij.

Direct alle providers vergelijken

Kiyoh waardering
Thuiswinkel partner
Thuiswinkel partner

Alle providers

De prijzen en pakketten van providers lopen flink uiteen. Daarom is het verstandig providers te vergelijken. Waar ben jij naar op zoek? Bekijk in onderstaand overzicht de providers en hun kenmerken.

 • Ziggo

  Ziggo

  Kabel internet Ziggo Sports Combivoordeel Ziggo is de enige landelijke en grootste internet provider van kabel internet in Nederland. Met kabel kan Ziggo supersnel en stabiel internet leveren. Naast snel internet krijg je er altijd televisie bij, inclusief de sportzender Ziggo Sport. Wil je ook het beste van films en series? Bij Ziggo kun je als enige een televisie pakket met HBO nemen. Gebruik je Vodafone als mobiele provider in combinatie met de internet provider Ziggo? Dan kun je kiezen voor extra voordeel of andere extras boven op je internet abonnement.

  Meer over Ziggo
 • kpn

  KPN

  ADSL + glasvezel WiFi locaties KPN Compleet KPN is één van de grootste internet providers van Nederland en is daarnaast ook beheerder van van het (A)DSL- en glasvezel netwerk in Nederland. Hiermee heeft KPN het voordeel dat zij altijd als eerste de nieuwste technieken aan haar klanten kan leveren. KPN kenmerkt zich naast innovatief óók als een internet provider voor het hele gezin. Met de mogelijkheid tot uitgebreide en flexibele pakketten pakketten, met veel extras. Heb je ook mobiele telefonie van KPN? Dan kun je ook gebruik maken van combivoordeel.

  Meer over KPN
 • T-Mobile

  T-Mobile

  ADSL + glasvezel Snelste glasvezel Combivoordeel Onder de naam T-Mobile Thuis levert T-Mobile (A)DSL en glasvezel internet bij jou thuis. Omdat T-Mobile een deel van het glasvezelnetwerk in eigen hand heeft kan deze internet provider snelheden tot 1000 Mb/s leveren. Hiervoor moet je wel binnen het T-Mobile glasvezelnetwerk wonen. Heb je ook T-Mobile mobiel? Dan kun je profiteren van extra kortingen en andere voordelen.

  Meer over T-Mobile
 • Budget Alles-in-1

  Budget Alles-in-1

  ADSL + glasvezel WiFi versterker Lage tarieven Budget Alles-in-1 is één van de jongste internet providers van Nederland. Voorheen heette Budget Alles-in-1 'NLEx'. Budget Alles-in-1 valt onder Budget Thuis, waar je onder andere ook energie kunt afnemen met combikorting wanneer je dit combineert met een internet abonnement. Op dit moment biedt Budget een zeer compleet alles-in-1 internet abonnement aan voor een gunstige prijs met een hoge korting.

  Meer over Budget Alles in 1
 • Caiway

  Caiway

  Kabel + glasvezel Snelheidsgarantie Internet provider Caiway bestaat al sinds 1981 en is de op één na grootste lokale glasvezelprovider van Nederland. Voorheen leverde Caiway lokaal kabel internet, maar is daarmee gestopt en overgegaan op razendsnel glasvezel. Daarom levert Caiway nu via haar eigen glasvezelnetwerk lokale internet diensten, met de mogelijkheid tot interactieve televisie en vast bellen tot wel 600 Mb/s. Let wel op dat het afzetgebied van Caiway beperkt is. Controleer daarom met onze postcodecheck of Caiway op jouw adres beschikbaar is.

  Meer over Caiway
 • Online.nl

  Online.nl

  ADSL + glasvezel Gratis TV App Online.nl is als internet provider een echte prijsvechter, met name op het gebied van alleen internet abonnementen. Naast alleen internet kun je bij Online.nl ook internet pakketten afsluiten inclusief televisie en telefonie. Kies je ook voor televisie dan krijg je naast een compleet zenderpakket ook toegang tot de Online.nl TV App. Daarmee kijk je overal TV waar je maar wilt.

  Meer over Online.nl
 • XS4ALL

  XS4ALL

  Stabiel internet F-Secure beveiling Van XS4All mag je de hoogste kwaliteit internet verwachten. Zorgen over je online veiligheid is niet nodig met een provider zoals XS4ALL. Ze hanteert de hoogste security en privacy normen. Daarom krijg je standaard een F-Secure beveiligingspakket bij je internet abonnement. Omdat XS4ALL bij uitstek een kwaliteitsprovider is, is ze wel één van de duurdere providers.

  Meer over XS4ALL
 • youfone

  Youfone

  ADSL + glasvezel FOX Sports Lage prijs Youfone, van origine mobiele provider, is een jonge internet provider met onderscheidende internet pakketten voor een lage prijs. Van kleine tot grote internet abonnementen: Youfone heeft het. Vanaf 30 Mb/s heb je het goedkoopste internet pakket. Youfone biedt verrassend volledige tv-pakketten met moderne apparatuur zoals een tv-kastje met built-in Chromecast en een jaar gratis Fox Sports voor nieuwe klanten.

  Meer over Youfone
Internet abonnementen vergelijken

Internet providers

Voor je internet thuis heb je ruime keuze bij providers. Wij vergelijken alle landelijke internet providers met een totaalaanbod aan abonnementen. Klik hieronder op een internet provider om er meer over te weten te komen.

Wil je graag een abonnement bij een van de onderstaande internet providers? Gebruik dan de postcodecheck om te kijken of deze of jouw adres levert. Je hebt de keuze uit alleen internet, internet en tv, of alles in 1 op jouw adres.

  Bij ons providers vergelijken:

 • Alle providers in één overzicht
 • Kabel, (A)DSL en glasvezel
 • Mét exclusieve kortingen
 • Gratis overstapservice

Meer over internet providers

Wil jij meer weten over internet providers? Bekijk onderstaande onderwerpen.

Snelste internet provider

Is snel internet voor jou het aller belangrijkste? Voor snel internet kun je bij diverse providers terecht, en wordt je tegen wisselende prijzen aangeboden. Ben jij op zoek naar de snelste provider, dan kunnen we je al een handje helpen. Ziggo levert namelijk onlangs met GigaNet het snelste internet tot 1 Gb/s!

Of jij het snelste internet kunt ontvangen ligt aan je postcode. Enkele steden zij nog maar aangesloten op GigaNet, in de loop van 2020 volgens meer steden. Kun jij nog geen GigaNet aansluiting krijgen? Bekijk dan eenvoudig met de postcodecheck welke hoge snelheid je bij welke provider kunt ontvangen op jouw adres, of bekijk ons overzicht van snelste providers.

Snelste internet provider

Goedkoopste internet provider

Maakt snelheid je niet zoveel uit en ben je vooral op zoek naar een goedkope provider? Vind dan snel de beste prijsvechter voor jou. In onze vergelijker tonen wij altijd de goedkoopste internet providers bovenaan, wel zo makkelijk. Wat de goedkoopste provider is ligt voor een groot deel aan je postcode en de wensen die je voor een internet pakket hebt. Doe de postcodecheck om te zien wie voor jou de goedkoopste internet provider is

Providers vergelijken