Alle internet providers

Nederland telt verschillende internet providers. Hier zetten we ze allemaal op een rij.

De internet providers bieden verschillende internet abonnementen aan voor verschillende prijzen. Wij helpen je internet vergelijken zodat jij de beste internet provider voor jou kunt kiezen.

Internet providers bieden alleen internet, Alles in 1 en internet en tv abonnementen aan. Deze abonnementen zijn beschikbaar met verschillende internet snelheden en ADSL, Kabel en glasvezel internet.

Providers op jouw adres

Vul je postcode in om te bekijken wat jouw mogleijkheden zijn. Bekijk driect welke ADSL, Kabel of Glasvezel provider er op jou adres beschikbaar is.

14 dagen bedenktijd

Kabel, ADSL en Glasvezel

Exclusieve kortingen

Alle abonnementen vergelijken

Of je nu op zoek bent naar kabel, DSL of glasvezel internet. Bij ons vind je alle abonnementen terug. Klik hieronder op een internet provider om er mee over te weten te komen.

Wil je graag een abonnement bij een van de onderstaande internet providers? Bekijk dan snel of deze bij jou thuis beschikbaar zijn met onze postcodecheck. Je hebt de keuze uit een los internet abonnement, een abonnement met internet en TV of een alles in 1 pakket waarbij ook een vaste telefoon aansluiting aanwezig is.

kpn-internet-provider
ziggo-internet-provider
nle-internet-provider
online-internet-provider
tele2-internet-provider
tmobile-internet-provider
caiway-internet-provider

Internet provider KPN

KPN is één van de grootste internet providers van Nederland en is daarnaast ook beheerder van een groot deel van het ADSL en Glasvezel netwerk in Nederland. Dit heeft voor KPN het voordeel dat zij altijd als eerste de nieuwste technieken aan hun consumenten kunnen leveren. KPN kenmerkt zich als een internet provider voor het hele gezin met uitgebreiden pakketten met veel extra's. Heb je ook mobiele telefonie van KPN? Dan kun je ook gebruik maken van combi voordeel.

Internetsnelheid

De maximale internetsnelheid bij KPN bedraagt 100Mb/s via ADSL en 500Mb/s via glasvezel internet.

Aanvullende info

ADSL + Glasvezel KPN Compleet WiFi locaties

Internet provider NLE

NLE is één van de jongste internet providers van Nederland. Voorheen was NLE alleen een energieleverancier, maar sinds 2016 zorgen ze als internet provider ook voor opschudding op de internet markt. Op dit moment biedt NLE een zeer compleet alles-in-1 internet abonnement aan voor een gunstige prijs met een hoge korting.

Internetsnelheid

De maximale internetsnelheid bij NLE bedraagt 100Mb/s via ADSL en 500Mb/s via glasvezel internet.

Aanvullende info

ADSL + Glasvezel Gratis WiFi versterker Voordelig alles-in-1

Internet provider Tele2

Tele2 is als internet provider een echte prijsvechter. Met internet pakketten met een lage internetsnelheid en een minder uitgebreid televisie aanbod houden ze de maandprijs laag. Ondanks dat Tele2 ook een mobiele provider is kun je tot op heden nog geen combivoordeel krijgen wanneer je beide afsluit.

Internetsnelheid

De maximale internetsnelheid bij Tele2 bedraagt 100Mb/s via ADSL

Aanvullende info

ADSL internet Scherpe prijzen

Internet provider T-Mobile thuis

Onder de naam T-Mobile thuis brengt deze internet provider ADSL en glasvezel internet bij je thuis. Omdat T-mobile een deel van het glasvezel netwerk in eigen hand heeft kan deze internet provider snelheden tot 750Mb/s leveren. Hiervoor moet je wel binnen het T-Mobile glasvezel netwerk wonen. Heb je ook T-mobile mobiel? Dan kun je ook extra kortingen en extra's krijgen.

Internetsnelheid

De maximale internetsnelheid bij T-Mobile bedraagt 100Mb/s via ADSL en 750Mb/s glasvezel internet

Aanvullende info

ADSL en glasvezel internet Snelste glasvezel internet Combinatie voordeel